Lasten kasvettua jo isoiksi on aikaa elvytellä myös muuta luovuutta kuin vain leivonnassa käytettyä luovuutta. Pääsiäiseksi tein elämäni ensimmäisen kerran asetelman, jossa käytin food floristiikkaa eli asetelmaan tuli myös syötäviä elementtejä (no eihän niitä sieltä syöty, mutta olisi voitu). En ole muutoinkaan hirveästi asetelmia tehnyt, joten olin kyllä oikein tyytyväinen lopputulokseen.
Hei! Tervetuloa blogiini! Täältä löydät itseoppineen kotileipurin kakkuja ja leivonnaisia, satunnaisesti myös muita kädentöitä. Tervetuloa mukaan! Liity seuraani myös instagramissa mrshiekkakakku.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Jouluiset pípari-kinuskimacaronit
Ystäväni pyysi minua opettamaan macaron-leivosten tekoa hänelle ja täytteitä miettiessämme kysyi lempitäytettäni. En osannut sitä silloin ...

-
Ystäväni pyysi minua opettamaan macaron-leivosten tekoa hänelle ja täytteitä miettiessämme kysyi lempitäytettäni. En osannut sitä silloin ...
-
Ristiäisiin toivottiin perinteistä kermakakkua ruusopursotuksin sekä sen rinnalle vadelmajuustokakku.
-
Ristiäiskakku viime viikonlopulta. Äidillä oli selkeät toiveet, joiden pohjalta toteutin kakun. Eristeenä marenkivoikreemi ja valumat vaahto...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi!