sunnuntai 26. elokuuta 2012

Valko-pinkit hääkakut

Ihana tehtävä, kunniatehtävä, sain tehdä eräisiin häihin kakut! Morsiamella oli toiveissa selkeät, yksinkertaiset valko-pinkit kakut, joissa olisi kuitenkin vähän jotain koukeroa tai kiemuraa, sekä hän halusi aidot ruusut kakkuun. Vähän painettakin nuo toiveet toisaalta iski, pelotti pystynkö sellaiseen toteutukseen jolla morsiamen toiveet toteutuu.
Kuvat on otettu juhlapaikan keittiössä, joten taustat ei ole parhaat mahdolliset... Kiinnittäkää huomiota vain kakkuihin :)

Pääkakku. Tähän tuli vielä ylimpään kerrokseen ruusujen eteen morsiamen hankkimat nimikirjainkoristeet. Massanauhojen väri oli luonnossa pinkimpi, hehkuvampi, ei noin tumma. 



Kakkoskakku:

Ja "pieni" maidoton ja gluteeniton kakku:


Kakuissa oli täyteläiset suklaakakkupohjat, välissä tuoreita mansikoita ja kerma-vaniljarahkatäytettä. Eristeenä sveitsiläinen marenkikreemi ja kuorrute sokerimassaa.

3 kommenttia:

  1. Kauniit!

    (otatko sanavahvistuksen pois päältä, aivan hirveä. edelliseen yritin kommentoida 12 kertaa, ennen kuin sain jotain selvää mitä pitäis kirjottaa...)

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit kakut, aivan upeat :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, nyt se on käytetty, se koristeesi.:)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Jouluiset pípari-kinuskimacaronit

  Ystäväni pyysi minua opettamaan macaron-leivosten tekoa hänelle ja täytteitä miettiessämme kysyi lempitäytettäni. En osannut sitä silloin ...