maanantai 3. kesäkuuta 2013

Vino kerroskakku ristiäisiin

Pari vuotta sitten sain kunnian tehdä hääkakut nuorelleparille. Suunnittelimme silloin vinot ns. topsy turvy cake (vinksin vonksin) kakut hieman rennommalla ja iloisemmalla tyylillä. Nyt parin saatua pienen pojan he halusivat ristiäiskakun samaan tyyliin. Jännitystä oli kyllä ilmassa, koska kakkuilua ei ole nykyään ollut niin tiuhaan tahtiin mitä jossain välissä ja kaiken lisäksi nämä vinot kakut ovat hiukan erilaisia tehdä. Muutamista kommervenkeistä ja virheistä huolimatta olen kuitenkin suht tyytyväinen lopputulokseen. Jos nyt jotain parannusta haluais, niin noita kerroksia pitäis tehdä vielä enemmän kalteviksi, jotta näyttäis enemmän siltä, että ne valahtaa alemman kakun sisään. 

Tässä kuitenkin lopputulos:
Samoin kuin hääkakuissa aikoinaan, oli näissäkin täyteläiset suklaakakkupohjat ja välissä mansikkaviipaleita sekä kerma-vaniljarahkaseosta. Ja hyvin oli kuulemma maistunut, kiva juttu!


4 kommenttia:

 1. Ihana koristelu =) Pääsisipä itsekin testaamaan taas tätä topsy turvy kakkua! Kerran kokeilin, mutta ei tullut hyvä x) Tämä on onnistunut tosi kivasti =)

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sinulla ja tämä kakku kaunis ja työläs! olen muistaakseni käynyt täällä aikaisemmin, jotenkin tuo tausta erottuu joukosta. Kiitos vierailusta blogissani! :)

  VastaaPoista
 3. Jälleen kerran oli kaunis ja kaikkia ihastuttava luomus, kiitokset taiturille. T. Mummit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos teille mummit! On ilo saada aikaan sellainen lopputulos, että miellyttää tilaajia ja vielä ekstrana juhlaväkeä :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!