maanantai 25. lokakuuta 2021

Elegantti halloween-kakku

 Ajatukseni halloween-kakusta päätyi tällä kertaa pelkistetympään, hillitympään ja elegantimpaan tyyliin. 

Pohjana toimi red velvet-kakku. Täytteenä paahdettua valkosuklaata ja karpalomoussea. Koristeena aitoja kukkia, valkosuklaamosaiikkia ja tuile-pitsiä. 

Musta kuorrute on sveitsiläistä marenkivoikreemiä. Mustasta on kyllä haasteellista saada intensiivinen, tumma sävy aikaan oli sitten kyse kreemistä, sokerimassasta, pikeeristä tai mistä vaan 😅 Tällä kertaa lopputulos oli kuitenkin vallan hyvä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Jouluiset pípari-kinuskimacaronit

  Ystäväni pyysi minua opettamaan macaron-leivosten tekoa hänelle ja täytteitä miettiessämme kysyi lempitäytettäni. En osannut sitä silloin ...