Tälle viikonlopulle sattui parin kakun teko; siskon pojan synttäreille sekä miehen siskon tytön synttäreille. Hämähäkin seitti-kakku oli muuten ok tehdä, mutta pikeeri oli liian löysää ja valui/levisi tuolla tavalla ikävästi. Mustaa vaan on niin vaikea tehdä jotta siitä saisi mustaa eikä harmaata. Laitoin pikeerin sekaan lakukastiketta, mutta eihän sitäkään voi hirveästi laittaa ettei koostumus muutu liikaa.
Heppakakun kanssa taas kävi kömmähdys kun kostutusmaitoa sisältänyt astia kaatui ja kasteli pohjaa ihan olan takaa :( Kakku valuttikin ikävästi ja oli mielestäni alimmasta kerroksestaan liian märkä. Sankarin toiveitakaan en tässä pystynyt täyttämään kuin siinä, että kakussa nyt ylipäätään oli heppa, tai ainakin olevinaan- heppa.
Kummassakin kakussa vaalea peruspohja, kostutus vaniljamaidolla sekä täytteenä mansikkaviipaleet ja mansikkamousse sekä toisessa kerroksessa suklaatäyte. Eristeenä sveitsiläinen marenkikreemi ja massana sokerimassan/kaulintamassan seos (onko noilla käytännössä mitään eroa, kuka tietää?)
Kiitos vielä kakusta!
VastaaPoistaHarvinaisen tyytyväine oli herra, ja jotenkin aattelin noiden seittien kuuluvan olla noin :D