torstai 8. huhtikuuta 2021

Pääsiäiskakku sugar sheet-tekniikalla

Pääsiäiskakun suhteen ajatus muuttui viime hetkellä, kun halusin kokeilla sugar sheet- tekniikkaa. Helpolla näyttävää! Tosin ainakin tämän ensimmäisen kokeilun perusteella kovin säilyvä tämä koristelu ei ole - seinämät alkoivat murtua noin 6-7 tunnin jääkaapissa olon jälkeen. 

 Vaaleassa sitruunaisessa voipohjassa sitruuna-vanilja-valkosuklaatäyte ja mangon palasia. Kuorrute marenkivoikreemiä ja nuo "seinämät" tosiaan sugar sheet- tekniikalla eli sokeria ja glukoosisiirappia. 

 



 


 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Jouluiset pípari-kinuskimacaronit

  Ystäväni pyysi minua opettamaan macaron-leivosten tekoa hänelle ja täytteitä miettiessämme kysyi lempitäytettäni. En osannut sitä silloin ...