torstai 8. huhtikuuta 2021

Pikkusuolaista

 Enempi täällä on esillä kakkuja, vaikka kyllä suolaistakin tulee leivottua. Nämä molemmat leivonnaiset on vähän sellaisia jämäleipomuksia muiden leipomusten jäljiltä jääneistä aineista, ns. pakkoleipomuksia (onhan aineet käytettävä) 😁

Kanapiirakka, jossa vaivaamatta/vatkaamatta valmis pohja ja täytteessä purkin loput tuorejuustoa, sulatejuustoa, turkkilaista jogurttia, kasviksia mitä jääkaapista löytyi ja edellisen päivän lounaalta jääneet kanafileet. 


Täytetyt sarvet, joiden taikinan tein rahkavoitaikinatyyppisesti, mutta rahkan korvasin voileipäkakun kuorrutteella eli kerma-tuorejuustoseoksella. Hyvin toimi näinkin, oikein mureita ja meheviä sarvia. Täytteenä oli kanaa, sipuleita, vähän chiliä, parsakaalia, hmmm olikohan muuta. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Jouluiset pípari-kinuskimacaronit

  Ystäväni pyysi minua opettamaan macaron-leivosten tekoa hänelle ja täytteitä miettiessämme kysyi lempitäytettäni. En osannut sitä silloin ...