maanantai 23. elokuuta 2021

Kukkageodi

Tälläisia geodi-kakkuja on kakkupiireissä tehty jo jonkin aikaa. Minulle tämä oli kuitenkin vasta toinen kerta, kun teen tällä tekniikalla - hmmm, tätä voisi kyllä useamminkin tehdä, sillä varsin vaivattomasti saa erittäin näyttävää jälkeä. 

Tässä kakussa oli mehevä suklaapohja, jonka väleissä oli suklaamousse (pienellä pähkinäisellä vivahteella) sekä mascarponevaahto, jonka alla oli kinuskista pähkinäkrokanttia. NAM!! Kuorrutteeksi tein kaakaoisen mirror glaze-kuorrutteen ja päälle suihkin vielä hiukan kultapölyä. Glaze-kuorrutteen kanssa tuli pieni lasku- /ajatusvirhe ja liivatteen määrä jäi liian pieneksi. Tästä johtuen kuorrute ei meinannut tarttua sivureunoille ja jouduinkin valuttelemaan kuorrutetta kolmeen kertaan ennen kuin sain reunoista jossain määrin kelvolliset.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Kakku krakleeratulla reunuksella

 Tähän kakkuun halusin kokeilla sokerimassakrakleerausta. Kakun ulkoreunat on siis toteutettu tällä helpolla, mutta näyttävällä tekniikalla ...