25 vuotta ensiluokkaista maidontuotantoa, se on kyllä mahtava ja kunnioitettava saavutus. Tämän kunniaksi haluttiin kakku, jossa teema näkyisi jotenkin. Tämänkin kakun halusin pitää suht simppelinä enkä tehdä siitä liian "lapsenomaista". Makumaailmaksi toivottiin perinteisiä makuja, joten tein mansikkamoussen ja lisäsin väleihin myös kokonaisia mustikoita ja vadelmia. Kuorrutteena perinteikkäästi kerma.
Hei! Tervetuloa blogiini! Täältä löydät itseoppineen kotileipurin kakkuja ja leivonnaisia, satunnaisesti myös muita kädentöitä. Tervetuloa mukaan! Liity seuraani myös instagramissa mrshiekkakakku.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hempeä ristiäiskakku
Vaaleat pohjat, mansikkaviipaleet ja vaniljamousse. Nimilaatan pakkasin erilleen mukaan, jotta nimisalaisuus säilyi kastetilaisuuteen saakka...

-
Hui hurja miten aika rientää; vastahan saimme ensimmäistä kertaa syliimme tummatukkaisen, tuuheatukkaisen peikkotyttömme ja nyt vietettiin j...
-
Ristiäiskakku viime viikonlopulta. Äidillä oli selkeät toiveet, joiden pohjalta toteutin kakun. Eristeenä marenkivoikreemi ja valumat vaahto...
-
Sain tilaajalta ideakuvia, joiden pohjalta toteutin tämän kettuaiheisen ristiäiskakun.Tilaaja lisäsi kakun päälle vielä nimiviirin. Vaalean...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi!