tiistai 28. kesäkuuta 2022

Raparperisesongin hyödyntämistä

 Tähän kakkuun tein yhden omista suosikkitäytteistäni eli raparperia ja valkosuklaata. Ohjeen löydät Kotilieden julkaisusta https://kotiliesi.fi/ruoka/leivonta/koko-suomi-leipoo-voittaja-anne-07-kakkupohja-ja-taydellisen-taytekakun-kaava/

Kuorrutteena on sveitsiläinen marenkivoikreemi, jonka jätin tällä kertaa ihan tarkoituksella läpikuultavaksi. 





1 kommentti:

  1. Onko linkki varmasti oikea? Minut se vie pääsiäiskakkuun jossa hedelmätäyte, ei raparperi.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Jouluiset pípari-kinuskimacaronit

  Ystäväni pyysi minua opettamaan macaron-leivosten tekoa hänelle ja täytteitä miettiessämme kysyi lempitäytettäni. En osannut sitä silloin ...