Välillä on mukava tehdä vähän perinteisempiäkin koristeluja kakkuihin. Tässä mehevässä suklaakakussa on suklaata niin pohjassa, täytteessä kuin kuorrutteessakin, mutta silti kakku sai kehuja raikkaudestaan ja liiallisen makeuden välttämisestä. Tämän sai aikaan tuoreet kotimaiset vadelmat mousseen paineltuna.
Hei! Tervetuloa blogiini! Täältä löydät itseoppineen kotileipurin kakkuja ja leivonnaisia, satunnaisesti myös muita kädentöitä. Tervetuloa mukaan! Liity seuraani myös instagramissa mrshiekkakakku.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Eleganttia vihreää, valkoista ja kultaa
Värit olivat tämän kakun lähtökohtana. Kakku meni kirkon työntekijöille ja lähdin suunnittelemaan koristelua liturgisten värien kautta. Ma...

-
Onnin ja Tiituksen ristiäisten makeat kakut julkaisinkin jo aiemmin, mutta sain tehdä juhliin myös suolaiset kakut. Toisen kakun täytteisii...
-
Hui hurja miten aika rientää; vastahan saimme ensimmäistä kertaa syliimme tummatukkaisen, tuuheatukkaisen peikkotyttömme ja nyt vietettiin j...
-
Ristiäiskakku viime viikonlopulta. Äidillä oli selkeät toiveet, joiden pohjalta toteutin kakun. Eristeenä marenkivoikreemi ja valumat vaahto...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi!