Välillä on mukava tehdä vähän perinteisempiäkin koristeluja kakkuihin. Tässä mehevässä suklaakakussa on suklaata niin pohjassa, täytteessä kuin kuorrutteessakin, mutta silti kakku sai kehuja raikkaudestaan ja liiallisen makeuden välttämisestä. Tämän sai aikaan tuoreet kotimaiset vadelmat mousseen paineltuna.
Hei! Tervetuloa blogiini! Täältä löydät itseoppineen kotileipurin kakkuja ja leivonnaisia, satunnaisesti myös muita kädentöitä. Tervetuloa mukaan! Liity seuraani myös instagramissa mrshiekkakakku.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Jouluiset pípari-kinuskimacaronit
Ystäväni pyysi minua opettamaan macaron-leivosten tekoa hänelle ja täytteitä miettiessämme kysyi lempitäytettäni. En osannut sitä silloin ...

-
Ystäväni pyysi minua opettamaan macaron-leivosten tekoa hänelle ja täytteitä miettiessämme kysyi lempitäytettäni. En osannut sitä silloin ...
-
Ristiäisiin toivottiin perinteistä kermakakkua ruusopursotuksin sekä sen rinnalle vadelmajuustokakku.
-
Tein joku aika sitten todella herkullista suklaa-kinuskipiirakkaa ja halusin kokeilla sen myös kakkuversiona. Lisäsin makumaailmaan kuitenki...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi!